EcoPar logo
Breeze är representant och återförsäljare för EcoPar AB, ett svenskt företag utvecklat kring en innovation – ett ultrarent bränsle för dagens dieselmotorer. Jämfört med MK1 diesel minskar utsläppen av många cancerogena ämnen med mer än 90 procent.
  
Råvaran transporteras av avancerade kemikaliefartyg med rostfria tankar som noggrant rengjorts från förgående laster; lagras i separata dedikerade landtankar och transporteras slutligen även till återförsäljare/användare i egna tankbilar. Därmed finns ingen risk för kontamination av bränslet.EcoPar  

Breeze har fått förtroendet att introducera produkten EcoPar på den marina marknaden. I juni 2010 lanserades för första gången EcoPar i den svenska marina sektorn genom den strategiskt belägna ”Mollösunds Macken” i hjärtat av Bohuslän, som var först ut i landet att sälja produkten till intresserade båtägare. 

Under 2012 kommer produkten successivt att bli tillgänglig för fler båtägare som har intresse av ett säkert, högpresterande och miljövänligt bränsle som skonar människor, djur och natur.

  Press & Son

Representant och återförsäljare för Press & Son AB, som tillverkar och säljer förstklassiga produkter för vinterförvaring av fritidsbåtar. Press & Son är känt för sina innovativa1454 001 lösningar för uppallning och täckning vid vinterförvaring, bland annat de berömda A- och D-ställningarna som idag är en accepterad standardlösning i branschen. Utöver däckställningar erbjuder Breeze ett brett sortiment av förstklassiga produkter för vinterförvaring av din båt.